Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů
Vydáno
Název projektu | Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů |
---|---|
Financován z Fondu | Fond Partnerství |
Kraj (sídlo příjemce grantu) | |
Kraj (místo realizace projektu) | kraj Vysočina |
Kraj (sídlo vysílající instituce) | |
Prioritní osa | Bezpečnost, stabilita a podpora reforem |
Oblast zaměření | Iniciativy regionálního rozvoje, Fond Partnerství |
Zprostředkující subjekt |
Ministerstvo financí |
Zprostředkovatel |
Ministerstvo financí |
Příjemce grantu |
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga, Žďár nad Sázavou |
Webové stránky příjemce grantu | http://www.ssgak.cz/ |
Výše grantu |
1 748 616 Kč |
Švýcarský partner projektu |
SSTH Schweizerische Schule für Touristik und Hotellerie AG, Chur |
Cíl projektu |
Zlepšit systém vzdělávání žáků a systém celoživotního učení a uplatnitelnost v gastronomických oborech. |
Hlavní výstupy projektu |
Vzdělávací moduly upravené pro ppoužití v kurzech pro dospělé, e-learningové moduly pro studenty školy. |
Stručný popis projektu |
Projekt zahrnoval studijní návštěvu českých odborníků ve Švýcarsku, návštěvu švýcarských expertů v ČR, tvorbu vzdělávacích modulů (elektronické učebnice a pracovní manuály), nákup vybavení pro odborná pracoviště, semináře pro žáky školy, kurzy dalšího vzdělávání dospělých. |
Více informací o projektu | http://www.ssgak.cz/clanekdetail.aspx?IDPrispevek='433' |
Plánovaný termín dokončení realizace | září 2012 |